Bel van Ma t/m Vr na 17:00 085-2015192

Slaapkamer

Slaapkamer

Bent u opzoek naar een mooi steigerhouten bed, maar wilt u hier niet teveel betalen? Ook voor een mooi en kwalitatief sterk steigerhouten bed, bent u bij Trendy met Hout aan het juiste adres. Wij maken bedden van steigerhout in verschillende maten en soorten, zowel éénpersoons- als tweepersoonsbedden. Zoekt u een stoer bed voor uw zoon of dochter? Bedden van steigerhout geven een prachtige look in de kinderkamer. U kunt voor steigerhouten kinderbedden uitstekend terecht bij trendy met Hout. Om het totale plaatje compleet te maken leveren wij ook bijpassende steigerhouten nachtkastjes en lampen. Staat uw maat er niet tussen? Of heeft u andere ideeën? Wij helpen u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw steigerhouten bed. Neemt u gerust contact op met trendy met Hout via info@trendyhout of bel 085-2015192

Wat is steigerhout?

Steigerplanken worden in de bouw gebruikt om te werken op grote hoogte. Het is een onmisbaar hulpmiddel om veilig te kunnen werken in de bouw. Een steigerplank is meestal gemaakt van vuren of grenen hout. De lengte van de planken varieren tussen de 2 en 5 meter, en zijn meestal 19,5cm breed en 3cm dik. Gebruikte steigerplanken worden op de kopse kant vaak beschermd tegen inscheuren. Dit gebeurd door middel van een stalen band, of door middel van een kramplaat. De stalen band word meestal verwijderd bij het maken van meubels. Een kramplaat word echter nog wel eens gebruikt in een meubelstuk, omdat het een robuuste uitstraling heeft.

Splintert en werkt het hout erg?

Door de lange vezels ontstaat er bij steigerhout niet snel splinters. Hoe droger de plank hoe minder het hout zal gaan werken. kieren en scheuren in planken is heel normaal. Planken die strak op elkaar aansluiten is op de langere termijn bijna onmogelijk. Dit komt de robuuste en authentieke uitstraling alleen maar ten goede. Een goede eigenschap van steigerhout is dat het hout na een flinke regenbui weer heel snel droog is. Dit in tegenstelling van de meeste hardhout soorten.

14 Item(s)

Set Descending Direction
per pagina

Grid  List 

14 Item(s)

Set Descending Direction
per pagina

Grid  List