Bel van Ma t/m Vr na 17:00 085-2015192

Zakelijk

Wilt u uw winkel of horecagelegenheid een nieuw interieur geven? Tegenwoordig zijn er veel winkels of horecagelegenheden voorzien van steigerhouten meubelen zoals loungebanken, tafels, stoelen en kasten. Zelfs toonbanken van steigerhout zijn erg populair. Wij kunnen voor een betaalbare prijs prachtige steigerhouten meubelen maken voor uw onderneming. Heeft u een kantoor? Ook dan kunnen wij wat voor u betekenen. Wat dacht u van steigerhouten bureaus, kasten of een balie. Wij helpen u graag! Neem contact met ons op voor meer informatie, wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Wij zijn te bereiken per e-mail op info@trendyhout.nl of telefonisch op 085-2015192

Wat is steigerhout?

Steigerplanken worden in de bouw gebruikt om te werken op grote hoogte. Het is een onmisbaar hulpmiddel om veilig te kunnen werken in de bouw. Een steigerplank is meestal gemaakt van vuren of grenen hout. De lengte van de planken varieren tussen de 2 en 5 meter, en zijn meestal 19,5cm breed en 3cm dik. Gebruikte steigerplanken worden op de kopse kant vaak beschermd tegen inscheuren. Dit gebeurd door middel van een stalen band, of door middel van een kramplaat. De stalen band word meestal verwijderd bij het maken van meubels. Een kramplaat word echter nog wel eens gebruikt in een meubelstuk, omdat het een robuuste uitstraling heeft.

Splintert en werkt het hout erg?

Door de lange vezels ontstaat er bij steigerhout niet snel splinters. Hoe droger de plank hoe minder het hout zal gaan werken. kieren en scheuren in planken is heel normaal. Planken die strak op elkaar aansluiten is op de langere termijn bijna onmogelijk. Dit komt de robuuste en authentieke uitstraling alleen maar ten goede. Een goede eigenschap van steigerhout is dat het hout na een flinke regenbui weer heel snel droog is. Dit in tegenstelling van de meeste hardhout soorten.

13 Item(s)

Set Descending Direction
per pagina

Grid  List 

13 Item(s)

Set Descending Direction
per pagina

Grid  List